Burse - Fonduri mutuale

Digi intră în structura indicelui MSCI al pieţelor de frontieră, urmărit de fonduri de 12 mld. dolari, şi se alătură altor şase acţiuni de la BVB

Digi intră în structura indicelui MSCI al pieţelor de...

Autor: Liviu Popescu

15.06.2018, 00:05 12591

♦ În total bursa de la Bucureşti are acum o pondere de 5,6% în structura indicelui MSCI Frontier Markets 100 ♦ Cea mai ridicată pondere îi revine acţiunilor Băncii Transilvania.

Digi Communications (DIGI), listarea privată record de la Bucureşti, a intrat în structura indicelui MSCI Frontier Markets 100 şi s-a alăturat astfel altor şase acţiuni ro­mâneşti prezente în structura indicelui urmărit de fonduri instituţionale care dispun de active de peste 12 miliarde de dolari.

Indicele MSCI Frontier Markets 100, creat de compania americană MSCI, grupează evoluţia celor mai lichide 117 companii din pieţele de acţiuni de frontieră, iar orice modificare intervenită în structura indicelui este atent urmărită de managerii internaţionali de fonduri de investiţii, care îşi aliniază portofoliile la indice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO