Burse - Fonduri mutuale

​Directorul de cabinet al ministerului economiei, pus în board-ul Transelectrica, una dintre cele mai mari companii de pe bursă controlate de stat

​Directorul de cabinet al ministerului economiei, pus...

Autor: Liviu Popescu

29.03.2017, 19:12 593

Ivan Ştefan Valeriu, director de cabinet la Ministerul Economiei, a fost numit membru provizoriu în board-ul Transelectrica (TEL), companie controlată de stat cu o valoare de piaţă de 2,2 mld. lei, printre cei mai mari emitenţi listaţi la bursa de valori Bucureşti.

Numirea sa vine după ce Ciprian Boloş, un alt apropiat al lui Alexandru Petrescu, ministrul economiei, şi-a dat demisia acum câteva zile din această funcţie fără să motiveze decizia.

“Numirea domnului Ştefan - Valeriu Ivan va deveni efectivă începând cu data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”, se arată într-o notă de informare către investitorii publicată în această seară pe site-ul BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO