Burse - Fonduri mutuale

Dumitru Tudor a găsit probleme şi la Electroargeş Curtea de Argeş

Autor: Adrian Ionut Cojocar

10.11.2010, 17:59 93

După ce a povestit recent cum a descoperit odată cu preluareafirmei Vidraru Curtea de Argeş facturi înregistrate pe societate laLas Vegas din timpul fostei conduceri, acum omul de afaceri DumitruTudor, vrea să-l tragă la răspundere pe Toma Valeriu, fostuldirector de producţie şi administrator al Electroargeş Curtea deArgeş (ELGS).

Tudor a cerut introducerea pe ordinea de zi a AGA de laElectroargeş declanşarea acţiunii în răspundere contra lui TomaValeriu pe care-l acuză că a deturnarat către firma familiei saleGeniune Art Media a unor informaţii şi rezultate de la studiileefectuate cu angajaţi ai societăţii din Curtea de Argeş pentruasimilarea unor repere, pe care mai apoi le-a vândut cătreElectroargeş cu un profit de 40%.

Dumitru Tudor s-a numărat printre principalii cumpărători detitluri Electroargeş în ultima perioadă, el ajungând să deţinăpeste 12% din companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO