Electroargeş Curtea de Argeş are afaceri de 53 mil. lei şi un profit net de 4,4 mil. lei

17 mai 2017 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de aparate elec­tro­casnice Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS) a avut în primul tri­mestru afaceri de 53,3 mil. lei, în scădere cu 2% faţă de primele trei luni din 2016, în timp ce profitul net s-a diminuat cu 2,5% la 4,3 mil. lei.
 
Rezultatele financiare ale com­pa­niei cu 114 mil. lei capitalizare au venit luni seară la închiderea şedinţei de tran­zac­ţionare. Ieri ac­ţiu­nile companiei ar­ge­şene se tran­zacţionau la ora 13:45 la 1,585 lei, în scădere cu 3% faţă de şe­dinţa pre­ce­dentă.
 
Afacerile au scăzut în princi­pal pe seama di­mi­nuării veniturilor din vân­za­rea de pro­duse finite cu 4,4%, respectiv 2 mil. lei. În pe­rioada de raportare s-a înre­gistrat o creştere a veni­tu­ri­lor din vân­zarea mărfurilor cu 1,4 mil. lei, adică în creştere cu 1.200%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2017

 

Cuvinte cheie:
Electroarges
, curtea de arges
, afaceri
, profit net
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide