Electroargeş Curtea de Argeş are expunere de 95% din afaceri pe un singur contract cu nemţii de la Kärcher

9 mai 2017 Autor: Liviu Popescu

Ion Gavrilă, 62 de ani, cu o vechime de peste un deceniu în companie, este revocat din funcţia de director general. El a dublat profitul companiei în 2016.
 
Electoargeş Curtea de Argeş (ELGS), producător de electrocasnice listat pe segmentul principal, arată că re­zi­lierea contractului cu nemţii de la Kärcher, com­pania care a deschis în Ar­geş tot o fabrică de producţie de electro­cas­nice, ar avea un impact negativ asupra evoluţiei în timp a societăţii, cu im­plicaţii sociale negative.
 
„Faptul că aproape 96% din cifra de afa­ceri se bazează pe ex­port, iar în cadrul acestuia peste 98% este doar către gru­pul de firme Kärcher, de­notă o depen­denţă uriaşă de cola­borarea cu această firmă“, se arată în raportul Elec­tro­argeş pe 2016.
 
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.05.2017

 

Cuvinte cheie:
Electroarges
, afaceri
, contract
, expunere
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide