Electromontaj Sibiu vrea să reînnoiască pentru un an un credit de 3,2 mil. lei

27 oct 2016 Autor: Dan Grigore Ivan

Acţionarii Electromontaj Sibiu (ELJA), companie cu 3 milioane de lei capi­tali­zare, sunt chemaţi pe 11 noiembrie pentru a aproba reînnoirea pentru o pe­rioa­dă de 12 luni a unei facilităţi de cre­dit neconfirmate de 3,2 mi­lioane de lei (700.000 euro), uti­lizabilă non-cash.

Linia de credit neconfirmată este o înţe­legere între creditor şi debitor în pri­vinţa valorii maxime a împrumutului pe care banca este dispusă să îl ofere.

Aceste facilităţi merg de obicei spre com­panii care mai au şi alte facilităţi de credit. Cea mai recentă şedinţă cu ac­ţiuni ELJA a avut loc pe 26 septembrie, la un preţ de 9 lei.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.10.2016

 

Cuvinte cheie:
credit
, sibiu
, polonia
, bucuresti
, facilitare
, valoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide