Fără lichidări de active SIF Transilvania a încheiat primul trimestru al anului cu pierderi

12 mai 2014 Autor: Stefan Musgociu

SIF Transilvania (SIF3) a încheiat primul trimestru cu venituri de doar 4,9 milioane lei (1,1 milioane euro), mult sub cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut, întrucât a redus semnificativ vânzărea de titluri din portofoliu, la doar 2,8 milioane lei.

SIF Transilvania (SIF3) a înregistrat în primul trimestru venituri de doar 4,9 milioane lei (1,1 milioane euro), mult sub cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut, întrucât a redus semnificativ vânzărea de titluri din portofoliu, la doar 2,8 milioane lei, faţă de 33 mil. lei în perioada ianuarie - martie din 2013.

Cheltuielile din primul trimestru din acest an au însumat aproape 5,3 milioane lei (1,2 milioane euro), din care 438.000 de lei au reprezentat costurile aferente tranzacţiilor realizate. Cea mai mare parte a cheltuielilor din primele trei luni din acest an au reprezentat costurile cu personalul, care au urcat de la 2,6 milioane lei la 2,9 milioane lei.

Compania avea la sfârşitul lunii martie un activ net de 1,044 miliarde lei, cu 3% sub cel de la sfârşitul anului trecut, de 1,077 miliarde lei. Pentru acest an, societatea de investiţii financiare şi-a propus să  obţină 185 milioane lei din vânzarea de participaţii din portofoliu, aproape la jumătatea încasărilor de anul trecut, de 327 milioane lei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.05.2014

 

Cuvinte cheie:
SIF TRANSILVANIA
, VENITURI
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide