Burse - Fonduri mutuale

Finanţe personale. Care sunt companiile listate la Bursă care ar putea să anunţe rezultate bune din S1 2017

Finanţe personale. Care sunt companiile listate la...

Autor: Liviu Popescu

01.08.2017, 00:07 2077

Companiile de la bursă care au potenţialul de a raporta rezultate bune pentru primul semestru sunt Banca Transil­va­nia, OMV Petrom, BVB, iar la polul opus se găsesc Trans­electrica şi Transgaz, consideră analiştii chestionaţi de ZF.

Tradeville, una dintre cele mai mari case de brokeraj de retail din România, consideră că avansul vânzărilor şi al profitului ar trebui să fie regula pe bursă, în majoritatea industriilor, dată fiind creşterea produsului intern brut de 5,7% în primele trei luni, creşterea consumului şi a producţiei industriale.

„Semne de întrebare ar putea fi, credem, mai degrabă cu privire la sectorul utilităţilor, ca urmare a impactului reducerii tarifelor de transport“, spune Călina Mihali, analist de investiţii în cadrul Tradeville.

Ioana Sechel, analist financiar în cadrul BRK Financial Group, este optimistă cu privire la rezultatele financiare semestriale pentru mare parte din companiile din BET.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO