Firma lui Tender, Prospecţiuni, şi-a bugetat afaceri în creştere cu 8,6%, dar începutul de an a fost sub aşteptări

6 mai 2014 Autor: Adrian Cojocar

Firma de prospectare geologică Prospecţiuni Bucureşti (PRSN), deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, şi-a propus pentru acest an să-şi majoreze cifra de afaceri cu 8,6%, până la 435 mil. lei (98 mil. euro), pe fondul comenzilor mai mari primite de la Petrom şi Romgaz, dar conducerea companiei spune că activitatea din primele patru luni ale anului nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor din cauza protestelor împotriva gazelor de şist.
 
„Deşi cererea de lucrări de achiziţii de date seismice 2D şi 3D a crescut faţă de anul 2013, din păcate, în prima parte a anului 2014 (în primele patru luni), această creştere a cerinţelor de servicii nu s-a realizat la nivelul aşteptat datorită: întârzierilor ratificării restului de acorduri de concesiune dintre ANRM şi companiile câştigătoare din Runda a X-a, ca urmare a protestelor împotriva gazelor de şist în diverse zone din ţară, problemele cauzate de accesul echipelor pe teren, cât şi condiţiile meteorologice nefavorabile“, spun reprezentanţii Prospecţiuni.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.05.2014

 

Cuvinte cheie:
prospectiuni
, crestere
, firma
, gaze de sist
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide