Florin Muntean reduce capitalul BAT Mediaş ca să încaseze 3,2 milioane de lei de la societate

8 mai 2014 Autor: Adrian Cojocar

Omul de afaceri Florin Muntean, proprietarul BAT Mediaş (BAME) şi fost director general al Transgaz, va încasa în acest an circa 3,2 mil. lei de la firma de transport în urma unei ope­raţiuni de reducere cu 40% a capitalului social, în valoare de 10,3 mil. lei.
 
Acţionarii firmei de transport au aprobat în martie reducerea capitalului social al BAT Mediaş cu suma de 4,1 mil. lei, urmând ca sumele să fie restituite către acţionari.
 
„Aceste sume vor fi distribuite în numerar acţionarilor BAT Mediaş, înregistraţi la 16 aprilie 2014 în registrul ac­ţionarilor. Plata va începe în termen de 30 de zile de la data la care reducerea capitalului social este efectivă. Estimăm că plata în numerar către acţionari ar trebui să înceapă după data de 6 au­gust“, se arată în comunicatul transmis bursei de reprezentanţii Bat Mediaş.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.05.2014

 

Cuvinte cheie:
BAT Medias
, incasari
, capital
, societate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide