Fondul Simfonia 1 se apropie de pragul de 1 mld. lei

9 iul 2014 Autor: Roxana Pricop

Fondul Simfonia 1, administrat de BRD Asset Management şi specializat în investiţii cu risc scăzut, a ajuns în prezent la active de 928 milioane de lei, cu 217 milioane de lei mai mari decât la începutul anului, în principal graţie atragerii de economii noi de la investitori.
 
În prezent, pe piaţa locală a fondurilor mutuale, cu active nete totale de peste 15 miliarde de lei, funcţionează un număr de 70 de fonduri din care doar patru au active de peste un miliard de lei. Toate cele patru fonduri, denumite şi superfonduri, sunt specializate în investiţii cu risc scăzut. Cel mai mare fond local cu investiţii riscante este BT Maxim, cu active de 65 milioane de lei.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.07.2014

 

Cuvinte cheie:
Simfonia 1
, fond
, brd
, miliarde
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide