Fostul director economic al Transgaz a vândut acţiuni Romgaz de 49.000 €

9 iun 2014 Autor: Andrei Cîrchelan

Radu Costică Moldovan, 44 de ani, care a ocupat până anul trecut funcţia de director economic la Transgaz Mediaş (TGN) şi persoană iniţiată în cadrul Rom­gaz a vândut vineri un pachet de 6.016 ac­ţiuni ale producătorului de gaze naturale Romgaz (SNG), pentru care a încasat suma de 214.951 lei (49.000 de euro).
 
Preţul de vânzare a fost de 35,73 lei, cu 19,1% peste cel la care investitorii au putut sub­scrie acţiuni în oferta Romgaz din toam­na anului trecut. Moldovan va încasa în ace­laşi timp un dividend brut de 2,57 lei/ac­ţiu­ne de la companie, echivalând cu un ran­da­ment de 8,5% faţă de preţul de listare al Romgaz.
 
WikiZF: Profilul companiei Transgaz Mediaş S.A.
 
WikiZF: Profilul companiei Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz S.A.
 
Aceasta este prima vânzare de acţiuni Romgaz desfăşurată anul acesta de un insider al Romgaz după oferta de listare de anul trecut. Listarea Romgaz, desfăşurată în pe­rioa­da 22-31 octombrie anul trecut, a fost cea mai mare ofertă din istoria bursei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.06.2014

 

Cuvinte cheie:
romgaz
, vanzare
, transgaz
, actiuni
, fost director
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide