Burse - Fonduri mutuale

FP scoate la vânzare 15% din Transgaz

FP scoate la vânzare 15% din Transgaz

Autor: Andrei Chirileasa

05.12.2013, 00:05 690
Fondul Proprietatea (simbol bur­sier FP) a anunţat că este dispus să vân­dă participaţia de 15% pe care o deţine la transportatorul de gaze naturale Trans­gaz Mediaş (TGN), ca parte a stra­tegiei de creştere a valorii ac­ţiu­nilor.
 
„Franklin Templeton Investment Mana­gement Limited United King­dom, Sucursala Bucureşti, în calitate de ad­ministrator unic şi societate de ad­mi­nistrare a investiţiilor Fondului, doreşte să informeze acţionarii că, în confor­mitate cu angajamentul său de a ex­plora modalităţi de a creşte valoarea pen­tru acţionari şi de a creşte lichi­di­ta­tea activelor din portofoliul Fondului, a desemnat Citigroup Global Markets Ltd, Raiffeisen Capital & Investment S.A. şi Wood & Company Financial Services a.s. în calitate de con­sultanţi pentru a evalua opţiunile sale strategice privind o parte sau toate par­ticipaţiile Fondului de 14,99% din Transgaz SA“, se arată într-un raport tran­smis ieri de fond bursei de la Bucureşti.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO