Burse - Fonduri mutuale

GetBack Recovery, recuperator polonez de creanţe, pregăteşte lansarea unei emisiuni de obligaţiuni de 100 de milioane de lei la bursa românească pe zece ani

GetBack Recovery, recuperator polonez de creanţe,...

Autor: Liviu Popescu

22.01.2018, 14:04 1263

Recuperatorul de creanţe GetBack Recovery, companie poloneză care activează în mai multe ţări din Europa de Est inclusiv în România, pregăteşte lansarea unei emisiuni de obligaţiuni de 100 de milioane de lei pe bursa de la Bucureşti pe zece ani, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul bursei de la Varşovia.

Dobânda nu este precizată singura referinţa fiind că aceasta va fi variabilă sau fixă.

GetBack Recovery este listată în Polonia şi are o capitalizare de piaţă de 1,91 miliarde de zloţi polonezi (460 milioane euro).

“Consiliul de administraţie al Getback SA informează că la 18 ianuarie 2018 a adoptat o hotărâre privind lansarea pe piaţa românească a unui program de emisiune de obligaţiuni denominate în lei, cu o valoare nominală de până la 100 milioane lei”, se arată la bursa poloneză. Obligaţiunile vor fi oferite într-un mod de plasare privat destinate investitorilor selectaţi.

Data scadenţei şi regulile vor fi stabilite în termenii finali de emisiune ai unei serii de obligaţiuni, precum şi metoda de calculare a ratei dobânzii, data de la care se percepe dobânda, rata dobânzii, datele de plată şi locul de plată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO