Gheorghe Călburean, acţionarul Dafora, mai bogat cu 8,1 milioane lei după reintrarea la tranzacţionare a companiei

6 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Valoarea prezentă a pachetului deţinut de către Gheorghe Călburean, cel mai mare acţionar al Dafora (DAFR) şi fost director al Romgaz Mediaş (SNG), în cadrul companiei care a redebutat pe bursa locală este de 11,61 milioane lei.

Acţiunile Dafora au crescut timp de  nouă şedinţe consecutive de la reluarea tranzacţionării şi până în prezent cu câte 12-15%, iar capitalizarea bursieră a companiei de foraj a ajuns la 23,25 milioane lei (5 milioane euro), pe fondul unor tranzacţii de până în 0,2 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 

Cuvinte cheie:
companie
, actionari
, gheorghe calburean
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide