Ieba Trust: Romgaz ar putea plăti dividende cu un randament mediu de 10% în următorii trei ani

31 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

♦ „Anul 2017 va fi unul excepţional“ ♦ Romgaz ar putea plăti dividende de 1,7 mld. lei din profitul pe 2017, adică întreg rezultatul financiar estimat de analişti ♦ Profitul pe 2018 ar putea fi 1,2 mld. lei, din care 100% se va duce spre dividende, susţin analiştii ♦ Randament estimant al dividendelor pe 2017 de 15%.
 
Ieba Trust, casă de brokeraj de top cinci în România, estimează că Romgaz (SNG), cea mai valoroasă companie de stat listată, ar putea plăti dividende cu un randament mediu de 10% pentru următorii trei ani ca urmare a condiţiilor de piaţă favorabile şi datorită unei cereri mai ridicate de gaze naturale. Pentru rezultatul din 2017, analiştii estimează un randament al dividendelor de 15%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.08.2017

 

Cuvinte cheie:
Romgaz
, dividende
, randament
, plati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide