Burse - Fonduri mutuale

ImoCredit IFN vrea să vândă şi să listeze pe bursă obligaţiuni de 20 de milioane de lei

ImoCredit IFN vrea să vândă şi să listeze pe bursă...

Autor: Roxana Pricop

20.11.2014, 00:06 298
IIFN din Cluj-Napoca, societatea de credit ipotecar a grupului financiar Imo­Finance, vrea să emită obligaţiuni garantate şi convertibile în acţiuni pe care să le listeze la bursa de la Bucureşti, potrivit convocatorului de AGA programată pentru 22 decembrie.
 
Societatea cere acordul acţionarilor pentru a emite obligaţiuni garantate convertibile în valoare totală de maximum 20 milioane de lei. Obliga­ţiu­nile vor fi emise pe o perioadă de şapte ani şi vor fi tranzacţionate pe bursa de la Bucureşti. Imo­Credit vrea să emită 2,5 milioane de obligaţiuni cu o valoare nominală de 8 lei.
 
Rata dobânzii este fixată la ROBOR la 6 luni plus o marjă fixă de 3%. Plata dobânzii se va face semestrial. Compania garantează plata integrală a principalului şi a dobânzilor cu crean­ţele pe care le are de încasat de la clien­ţii săi.
 
Banca Transilvania va garanta subscrierea în emisiune până la maximum 10 milioane de lei. Obligaţiunile vor fi convertibile în acţiuni la ImoCredit, rata de conversie fiind de 0,625 ac­ţi­uni/obligaţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO