Burse - Fonduri mutuale

Impact a încheiat o tranzacţie de vânzare de 5,2 milioane de lei

Impact a încheiat o tranzacţie de vânzare de 5,2 milioane de lei

Autor: Roxana Pricop

03.08.2011, 00:00 656

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor(simbol bursier IMP), condus de Dan Ioan Popp(foto), a încheiat o tranzacţie învaloare de peste 5,2 milioane de lei în ansamblul GreenfieldResidence. Tranzacţia a avut ca obiect un imobil tip p+2, cu osuprafaţă construită desfăşurată de 919 mp amplasat pe terenulaferent, plus un lot de teren în suprafaţă de 693 mp adiacentconstrucţiei.

Imobilele sunt amplasate în cartierul Quartz, parte a poluluiurban Greenfield situat în sectorul 1, în nordul Bucureştiului, înapropiere de Pădurea Băneasa. Destinaţia acestei construcţii estede unitate de învăţământ privată, şcoala Little London funcţionândîn acest imobil din anul 2010 pe baza unui contract deînchiriere.

Preţul de tranzacţionare pentru construcţia la roşu a fost de1.088 euro/mp construit desfăşurat (878 euro/mp plus TVA ), iarpreţul net de vânzare al terenului (reglementat urbanistic) a fostde 343 euro/mp (277 euro/mp plus TVA). Acţiunile Impact setranzacţionau ieri la un preţ de 0,37 lei/titlu, în creştere cu cca2% faţă de referinţa de luni. Capitalizarea bursieră a companieieste de 72,5 mil.lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO