Burse - Fonduri mutuale

Impact a restructurat un credit de 25,6 mil. euro

10.11.2009, 23:02 15
Dezvoltatorul imobliar Impact Bucuresti (IMP), a semnat recentun acord cu Piraeus Bank Romania pentru restructurarea garantiilor,dobanzilor si a termenului de rambursare aferente a trei contractede credit, in valoare totala de 25,6 milioane de euro. "Cel maimare credit este de in valoare de 12,8 milioane euro, al doilea,din care n-am facut nicio tragere, este de 12 milioane de euro, iarultimul este de 800.000 de euro", a declarat Carmen Sandulescu,directorul financiar si unul din actionarii dezvoltatoruluiimobiliar. Astfel, conform actelor aditionale semnate, garantiileau fost reevaluate si dobanzile au fost unificate.
Totodata, facilitatea de 12,8 milioane de euro aferenta unuiproiect imobiliar din sectorul 6 din Capitala, a fost rescandentatapentru finele lunii iulie 2010.

Sandulescu a precizat ca respectivul proiect, din cartierulGhencea, ar fi trebuit sa inceapa anul trecut, iar relansareaacestuia va depinde de conditiile din piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO