Burse - Fonduri mutuale

Impact Bucureşti a schimbat patru şefi în cinci ani. Un fost concurent la Vocea României, un director anchetat de DNA, unul provizoriu, iar acum aduce un polonez

Impact Bucureşti a schimbat patru şefi în cinci ani....

Autor: Liviu Popescu

25.08.2016, 00:04 885
Bartosz Puzdrowski, 47 de ani, este al patrulea şef la conducerea dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP), companie cu 193 mil. lei capitalizare, fiind numit după un proces de recrutare care a durat opt luni şi pentru care compania a apelat la un headhunter internaţional.

„Procesul de recrutare a început din decembrie 2015, deci a durat opt luni. Tinţa a fost de la început un om cu experienţă internaţională în imobiliare“, au transmis reprezentanţii Impact.

După anunţul privind noul executiv, acţiunile companiei s-au apreciat cu până la 0,9% în prima parte a zile de ieri, la 0,7 lei, fiind efectuate 12 tranzacţii în valoare de 2.160 de lei. Comisionul pentru headhunter este cuprins între 20 şi 35% din salariul anual brut al executivului, potrivit unor surse din piaţa de recrutare. Dar şefii Impact nu şi-au publicat declaraţiile de avere.

Ştefan Milicin (fost concurent la Vocea României şi director al Impact Bucureşti 2012-2013), Lucian Mateescu (pe holurile DNA în Dosarul Retrocedărilor), Liviu Stan (decembrie 2015-august 2016), iar acum polonezul Bartosz Puzdrowski sunt directorii care s-au perindat pe la conducerea dezvolta­torului imobiliar Impact Bucureşti din 2012 încoace.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO