Impact înregistrează un profit cu 11% mai mic în S1, la venituri operaţionale mai mari cu 14%

11 aug 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Impact Developer & Contractor (IMP), compania ce a dezvoltat proiectul Greenfield din apropierea Grădinii Zoologice Bucureşti, a înregistrat în primul semestru un profit net de 12,2 milioane lei, în scădere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Veniturile operaţionale au fost mai mari cu 14%, respectiv 70,7 milioane lei, iar veniturile din vânzarea de stocuri de proprietăţi rezidenţiale a fost de 67,46 milioane lei, în creştere cu 30% faţă de S1/2016. „Scăderea profitului a fost influenţată în principal de cheltuielile operaţionale şi cele de finanţare mai mari faţă de anul 2016“, se arată în raportul semestrial al dezvoltatorului imobiliar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.08.2017

 

Cuvinte cheie:
Impact
, inregistrare
, crestere
, venituri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide