Indicele BET a scăzut ieri cu 0,33%, după patru şedinţe consecutive de aprecieri

vineri, 00:04 Autor: Dan Grigore Ivan

Indicele BET, referinţa bursei locale, a întrerupt ieri seria de şedinţe consecutive în teritoriu pozitiv, după o depreciere de 0,33%, pe fondul unui rulaj de 32,93 milioane lei, sub media zilnică de tranzacţionare de 55,1 mi­lioane lei.

Cinci constituenţi ai principalului indice de la Bucureşti au afişat ieri aprecieri, alţi cinci deprecieri, în vreme ce restul de trei companii nu au înregistrat vreo schimbare de preţ faţă de şedinţa de tranzacţionare prece­dentă. Cea mai mare creştere din indicele BET a fost consemnată de Digi, după un avans de 2,22%, până la o cotaţie de 29,95 lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
indicele bet
, scadere
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide