Burse - Fonduri mutuale

Intercapital: Ne aşteptăm ca Vrancart Adjud să se tranzacţioneze sub 0,21 lei pe termen scurt

Nicu Grigoraş, director de tranzacţionare Intercapital Invest:

Dacă trendul rezultatelor financiare se menţine pe termen mediu, titlurile VNC ar putea să reatingă maximele de dinainte de criza din 2008-2009.

Nicu Grigoraş, director de tranzacţionare Intercapital Invest: Dacă trendul rezultatelor financiare se menţine pe termen mediu, titlurile VNC ar putea să reatingă maximele de dinainte de criza din 2008-2009.

Autor: Liviu Popescu

30.03.2017, 00:05 661

Nicu Grigoraş, director de tranzac­ţio­nare la Intercapital Invest, consideră că acţiunile producătorului de carton Vrancart Adjud (VNC) ar putea să se tranzacţioneze pe ter­men scurt  sub nivelul de 0,21 lei. Ieri o acţiune VNC afişa un preţ de 0,198 lei, în scădere cu 0,5% faţă de şedinţa pre­ce­dentă.

 
Acţiunile VNC au re­tes­tat pe parcursul săptă­mânii trecute maximul local de 0,21 lei, dar nu au avut forţa să depăşească acest nivel, mai spune Gri­goraş.
 
„Dacă trendul rezulta­te­lor financiare se menţine pe termen mediu, titlurile Vran­­cart ar putea să reatingă maximele de dinainte de criza din 2008-2009.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO