Burse - Fonduri mutuale

Interes mare pentru noul CA la Biofarm

Interes mare pentru noul CA la Biofarm

Autor: Roxana Pricop

23.10.2013, 00:06 310
Acţionarii aleg noul CA al produ­cătorului de medicamente Biofarm pe 6 noiembrie, iar SIF-urile îşi conso­lidează poziţiile în acţionariat prin achiziţii susţinute de acţiuni semnalizând un interes ridicat pentru companie.
 
Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc şi membru în con­siliul de administraţie la SIF Mol­dova (SIF2), a cumpărat luni, 21 octom­brie, un pachet de 5.000 de acţiuni la Biofarm pe care a plătit circa 1.500 de lei.
 
Achiziţia are loc în contextul în care el candidează pentru un loc în consiliul de administraţie al producătorului de medicamente Biofarm Bucureşti din partea SIF Moldova, dar şi în contextul achiziţiilor susţinute de acţiuni Biofarm pe care le-a făcut SIF2. Săptămâna trecută, SIF Moldova a cumpărat 3,3 milioane de acţiuni BIO pe care a plătit peste 961.000 de lei. Societatea a reluat achiziţiile în această săptămână cum­părând 97.000 de acţiuni pentru circa 27.000 lei. SIF 2 a ajuns să aibă o participaţie de 13,36% din companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO