Investitorii care urmăresc petrolul sunt îngrijoraţi de creşterea producţiei în SUA. La Bucureşti, acţiunile OMV Petrom au minus 1%

21 apr 2017 Autor: Liviu Popescu

Investitorii care urmăresc petrolul devin din ce în ce mai îngrijoraţi de creşterea producţiei în SUA, cea mai mare economie la nivel mondial dar şi unul dintre cei mai importanţi producători de petrol, care ar putea curând echivala cu reducerile aplicate de grupul OPEC, se arată într-o notă a XTB România. 

Orice mişcare pe piaţa petrolului se vede şi în preţul acţiunilor companiilor care exploatează petrol, implicit şi în acţiunile OMV Petrom de la Bucureşti. Ieri acţiunile OMV Petrom se tranzacţionau la 0,317 lei, în scădere cu 1% faţă de şedinţa precedentă pe fondul unui rulaj de 325.000 de lei până la ora 13:00. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 

Cuvinte cheie:
bucuresti
, crestere
, ingrijorare
, investitori
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide