Isac, Estinvest: RCS ar putea să-şi promoveze vânzarea de acţiuni chiar prin factura lunară către clienţi

20 apr 2017 Autor: Liviu Popescu

Lucian Isac, directorul general al companiei de brokeraj Estinvest, consideră că RCS&RDS ar putea să pro­moveze investitorilor de retail vân­zarea a 25% din acţiuni pe bursa de la Bu­cureşti chiar prin facturile lunare sau prin emisiuni TV, având în vedere cele 10 mi­lioane de abo­namente pe piaţa din Ro­mâ­nia.

Vânzarea de ac­ţiuni a RCS este aştep­tată pe piaţă la începutul lunii mai, după ce autorităţile din Olanda, acolo unde Digi este înregistrată, vor aproba prospectul de listare.

„Dacă oferta va fi bine promovată către investitorii de retail din România, folosind chiar baza de clienţi existenţi ai lui Digi (de exemplu informaţii despre oferta publică trimisă odată cu factura lunară către clienţi, emisiuni TV), se vor crea premisele unei subscrieri im­portante (cel puţin ca număr) din partea acestora“, spune Isac.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.04.2017

 

Cuvinte cheie:
actiuni
, vanzare
, clienti
, factura
, rcs&rds
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide