Burse - Fonduri mutuale

Ivan Valeriu, fost consilier la Ministerul Economiei, renunţă la mandatul de membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Ivan Valeriu, fost consilier la Ministerul Economiei,...

Autor: Roxana Rosu

15.11.2017, 00:00 353

Ivan Ştefan Valeriu, fost consilier la Ministerul Economiei, a renunţat la mandatul de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica începând cu data de 20 noiembrie, a anunţat compania controlată de stat.

Acţionarii Transelectrica au votat săptămâna trecută un nou consiliu de supraveghere provizoriu, pe un termen de patru luni începând cu 30 noiembrie. Din noul consiliu vor face parte Cristian Eugen Radu, Marius Iulian Carabulea, Bogdan Bobora, Beatrice Ambro, Fănel Mihalcea, Doru Scintei şi Alin-Sorin Mitrică. 

Transelectrica are o valoare de piaţă de 1,8 mld. lei, printre cei mai mari emitenţi listaţi la Bursa de Valori Bucureşti. Valeriu Ştefan Ivan a fost numit în funcţie în luna martie, după ce Ciprian Boloş, apropiat al fostului ministrul al Economiei, Alexandru Petrescu, şi-a dat demisia fără să motiveze decizia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO