Jurnal de bursă 06 mar. 2014

5 mar 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri

BRD, pentru transferurile cu 1,4 mil. de acţiuni (BRD, lei)

Acţiunile BRD Société Générale (BRD) au făcut ieri obiectul a cinci tranzacţii speciale (deal - n.red.), prin care s-au transferat peste 1,4 milioane de titluri ale băncii, reprezentând circa 0,2% din capitalul social al BRD. Tranzacţiile speciale au însumat 12,6 mil. lei şi s-au derulat la un preţ în creştere cu 0,2%, de 8,7 lei/acţiune. Pe piaţa principală s-au mai derulat tranzacţii în valoare de circa 600.000 de lei, iar ultima tranzacţie a avut loc la un preţ de 8,65 lei/acţiune, cu 0,35% sub nivelul din şedinţa anterioară.

 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile SIF Muntenia (SIF4), care au crescut ieri cu 2,4% după ce acţiunile Biofarm, la care SIF-ul este principal acţionar, s-au apreciat cu peste 10% pe fondul anunţul ASF privind obligativitatea derulării ofertei publice la societate.

  • Petrom (SNP) unde Fraklin Templeton Frontier Markets Fund a vândut luni un pachet de 2,1 milioane de titluri ale companiei.

  • Acţiunile Perla Covasnei, unde un pachet de 14% din acţiuni urmează să fie oferit spre vânzare astăzi investitorilor printr-o operaţiune de vânzare specială la ordin.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.03.2014

 

Cuvinte cheie:
bursa
, brd
, actiuni
, reprezentare
, titluri
, tranzactii
, banca
, capital social

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide