Jurnal de bursă 07 aprilie 2014

7 apr 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de vineri

Acţiunile Condmag Braşov (COMI) au urcat vineri pe bursă cu 5,6% pe fondul unui rulaj mai ridicat decât de obicei, de 385.000 de lei, după ce grupul Dafora, din care face parte, şi-a bugetat pentru acest an o revenire pe profit, cu un câştig consolidat de aproape 27 mil. lei, după pierderi de 155 mil. lei în 2013.

Titlurile Condmag au câştigat 21% în ultimele două şedinţe, dupe ce s-au depreciat aproape continuu în ultimele luni. Anul trecut aceste acţiuni au pierdut 12% din valoare, în timp ce indicele BET s-a apreciat cu 26%.
 

De urmărit săptămâna aceasta

  • Acţiunile Biofarm Bucureşti (BIO), la care va începe miercuri oferta publică de preluare derulată de SIF Muntenia. Titlurile Biofarm au urcat vineri cu 2,9%.

  • Acţiunile Berman Suceava (BRM), Artego Târgu-Jiu (ARTE), la care va avea loc marţi adunarea generală anuală, ocazie cu care se vor discuta dividendele ce urmează să fie acordate acţionarilor în acest an.

  • Titlurile iFond Financial (IFR) şi iFond Gold (IFG), care şi-au publicat rapoartele cu privire la evoluţia activului în luna martie.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.04.2014

 

Cuvinte cheie:
bursa
, actiuni
, profit
, sif oltenia
, titluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide