Jurnal de bursă 07 mar. 2014

7 mar 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri

SIF Oltenia, pentru transferurile cu 11,3 mil. de acţiuni (SIF5, lei)

Acţiunile SIF Oltenia (SIF5) au făcut ieri obiectul a patru tranzacţii speciale (deal n.red.), prin care s-au transferat 11,3 milioane de titluri, reprezentând circa 1,94% din capitalul social al SIF-ului. Pachetul a fost transferat la un preţ de 1,95 lei/acţiune, cu 0,6% peste cotaţia din şedinţa precedentă, iar tranzacţiile au însumat 22 milioane de lei. Pe piaţa principală s-au mai transferat 635.000 de acţiuni SIF Oltenia în cadrul unor tranzacţii de 1,24 milioane de lei şi au închis ziua în creştere cu 1,1% şi la un preţ de 1,96 lei/acţiune. De la începutul anului SIF Oltenia a pierdut 2,3%.

 

Acţiuni de urmărit azi

  • Banca Carpatica (BCC), ale cărei titluri au sărit ieri pe bursă cu 12,5% după ce conducerea societăţii a convocat AGA pentru împuternicirea acesteia de a identifica eventuale oportunităţi de fuziune cu alte bănci.

  • iFond Gold (IFG) şi iFond Financial (IFR), care şi-au publicat ieri rapoartele privind evoluţia activelor în luna februarie.

  • Petrom (SNP), unde Fraklin Templeton Frontier Markets Fund a vândut şi marţi un pachet de 1,36 milioane de titluri ale companiei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.03.2014

 

Cuvinte cheie:
bursa
, sif
, oltenia
, sif oltenia
, actiuni
, transferare
, tranzactii
, titluri
, capital social
, reprezentare

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide