Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
17.07.2013, 20:11 228

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile dezvoltatorului imobiliar Impact au urcat cu 15% pe parcursul şedinţei de ieri, până la 0,18 lei, care reprezintă un nou maxim al ultimului an. Creşterea a venit după ce omul de afaceri Gheorghe Iaciu a mai cumpărat marţi un pachet de 5% din Impact şi şi-a majorat participaţia la aproape 38%. Iaciu este obligat să facă acum ofertă publică de preluare pentru restul de 62% din acţiuni. El a declarat pentru ZF că va face ofertă la un preţ egal cu cel mai mare preţ pe care l-a plătit pe bursă, de 0,16 lei/acţiune.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile SIF Banat-Crişana (SIF1) şi SIF Muntenia (SIF4), după ce ASF a avizat ieri preluarea SAI Muntenia Invest de către SIF Banat-Crişana, care va controla astfel indirect administrarea SIF Muntenia.
  • Acţiunile Condmag Braşov (COMI) şi Dafora Mediaş (DAFR), care au primit în ultimele luni mai multe contracte importante de la Romgaz şi de la alte companii locale şi străine.
  • Titlurile Biofarm Bucureşti (BIO), care au ajuns ieri la maximul ultimului an, de 0,257 lei/acţiune. În ultimele 12 luni, acţiunile Biofarm au câştigat 39%.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO