Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
11.08.2013, 18:42 292

Acţiunea zilei de vineri

Acţiunile Albalact Alba-Iulia au crescut vineri pe bursă cu 3,9%, reprezentând una dintre cele mai mari creşteri, şi au închis săptămâna la un preţ de 0,1543 lei/acţiune.

Tranzacţiile au venit pe un rulaj de 160.000 de lei. Evoluţia vine după ce compania a raportat la jumătatea anului un profit de 4,4 mil. lei, cu 24% mai ridicat şi afaceri mai mari cu 23% faţă de perioada similară din 2012. De la începutul anului acţiunile Albalact au marcat o creştere de 11%.

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Bursei de Valori (BVB), Dafora Mediaş (DAFR), Prefab Bucureşti (PREH), Ropharma Braşov (RPH), Rompetrol Rafinare (RRC), Uamt Oradea (UAM) şi Şantierul Naval Orşova (SNO), care vor publica astăzi rezultatele financiare aferente primelor şase luni ale anului.

  • Titlurile Condmag Braşov (COMI) care a anunţat că a încheiat în asociere cu două firme un nou contract cu Romgaz în valoare de 58 milioane de lei.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.08.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO