Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
13.08.2013, 20:05 270

Acţiunea zilei de ieri

Banca Carpatica, pentru o creştere de 7,2% (BCC, lei/acţiune)

Acţiunile Băncii Carpatica au crescut cu 7,2% în şedinţa de ieri şi au atins maximul anului în aşteptarea rezultatelor financiare pe primele şase luni, care vor fi publicate astăzi de bancă. Tranzacţiile au venit pe fondul unui rulaj de 333.000 de lei, iar ultima tranzacţie s-a efectuat la un preţ de 0,0599 lei/unitate. De la începutul anului, titlurile Băncii Carpatica au crescut cu 52,8%, reprezentând una dintre cele mai bune evoluţii de pe bursă.

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Transgaz Mediaş (TGN) care şi-a publicat după închiderea şedinţei rezultatele financiare. Compania şi-a redus profitul la 130 mil. lei în primul semestru, faţă de 233 mil. lei în intervalul similar din 2012.
  • Titlurile Fondului Proprietatea şi alte 49 de companii de la bursă care-şi publică astăzi rezultatele aferente primului semestru al anului. Printre acestea se numără Transelectrica (TEL), Biofarm Bucureşti (BIO), Antibiotice Iaşi (ATB), Zentiva Bucureşti (SCD) şi Banca Carpatica (BCC).

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.08.2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO