Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
06.10.2013, 19:21 184

Acţiunea zilei de vineri

Acţiunile producătorului de ţevi TMK Artrom Slatina (ART) au intrat în atenţia investitorilor în ultimele două săptămâni, după o serie de tranzacţii prin care s-au transferat pachete mai mari de acţiuni.

În ultima lună, acţiunile au crescut cu 22%, iar valoarea tranzacţiilor a fost mult peste media obişnuită. Vineri, s-au realizat 22 de tranzacţii cu acţiuni Artrom în valoare de 54.900 de lei, iar preţul acţiunilor a urcat cu 7,9%.
 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Fondului Proprietatea (FP), care ar urma să anunţe săptămâna aceasta detaliile ofertei publice de cumpărare prin care fondul vrea să răscumpere din piaţă 600 de milioane de acţiuni proprii.

  • Titlurile SIF Banat-Crişana (SIF1), după ce vineri conducerea SIF a anunţat că intenţionează să răscumpere 10% din acţiunile proprii în vederea reducerii capitalului social.

  • Acţiunile Impact (IMP), după ce Gheorghe Iaciu a majorat preţul din oferta publică de preluare de la 0,16 la 0,22 lei.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO