Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
23.10.2013, 19:52 122

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile OMV Petrom (SNP) au avansat ieri cu 0,9% şi au fost tranzacţionate la închiderea şedinţei de la un preţ de 0,4344 lei/acţiune. În piaţă s-au transferat în total 1,5 milioane de titluri Petrom în valoare cumulată de 648.000 de lei. Petrom urmează să-şi publice rezultatele financiare aferente trimestrului al treilea din acest an pe data de 7 noiembrie. De la începutul anului titlurile Petrom au înregistrat o creştere modică, de 1,5%, sub cea a indicelui general BET, care s-a majorat cu 15,1%.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile Biofarm Bucureşti (BIO), SIF Oltenia (SIF5) şi SIF Muntenia (SIF4) după ce SIF Oltenia şi-a lichidat participaţia în companie, pachetul fiind preluat de SIF Muntenia.
  • Acţiunile Transilvania Construcţii (COTR), care au urcat ieri cu 8% în contextul în care ieri a început oferta publică de preluare a companiei de către omul de afaceri Gheorghe Iaciu.
  • Acţiunile Băncii Carpatica (BCC) după schimbările care au fost anunţate în conducerea băncii. Titlurile Carpatica au pierdut ieri 0,9% din valoare.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO