Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă 13 mai 2014

Jurnal de bursă 13 mai 2014
13.05.2014, 00:01 219

Acţiunea zilei de ieri

Titlurile Fondului Proprietatea (FP) au făcut ieri obiectul a trei tranzacţii speciale în valoare de 28,3 mil. lei prin care s-au transferat 35,9 milioane de acţiuni. Preţul de transfer a urcat cu 0,45% la un nivel de 0,7885 lei/acţiune. Ieri s-au mai derulat pe bursă tranzacţii cu acţiunile FP în valoare de 5 milioane de lei, cel mai mare rulaj din piaţă, iar preţul de închidere a fost de 0,791 lei/acţiune. De la începutul anului acţiunile FP au pierdut circa 5% din valoare, corecţie cauzată de reducerea capitalului cu 5% şi distribuirea sumelor către acţionari.

WikiZF: Profilul companiei Fondul Proprietatea

Acţiuni de urmărit azi

  • - Titlurile OMV Petrom (SNP), care-şi va publica astăzi rezultatele din primele trei luni ale anului. Analiştii mizează că profitul s-ar putea învârti în jurul cifrei de 1,1 miliarde de lei, potrivit unui sondaj al Reuters.

  • - Acţiunile Cemacon Cluj şi Artrom Slatina, care sunt programate să publice astăzi rezultatele din primul trimestru.

  • - Titlurile Alumil, BVB, Antibiotice şi STK Emergent, la care expiră astăzi perioada în care acţionarii acestora puteau să beneficieze de dividende.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO