Jurnal de bursă 23.01.2014

23 ian 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Băncii Transilvania (TLV) au crescut ieri cu 1,5% şi au atins un nou maxim al ultimilor ani. Evoluţia a venit pe fondul unor tranzacţii în valoare de 844.000 de lei, iar cotaţia Băncii Transilvania a ajuns la 1,745 lei/acţiune. Acţiunile Băncii Transilvania au crescut continuu în ultimele luni, apreciindu-se cu 4,24% de la începutul anului şi cu 30% în 2013 în ciuda vânzărilor realizate de mai mulţi directori de top din cadrul băncii, care şi-au valorificat acţiunile primite în programele de fidelizare ale companiei.

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Antibiotice Iaşi (ATB), care au crescut ieri pe bursă cu 2,2% şi au atins cel mai ridicat nivel din anul 2009. Aceste titluri au câştigat de la începutul lunii peste 10%.

  • Titlurile Băncii Transilvania, după ce Lucia Pojoca a fost raportată pe bursă cu vânzarea unui pachet de acţiuni ale băncii pentru care a încasat suma de 47.258 de lei (10.500 de euro).

  • Acţiunile Alro, care au avansat ieri cu 3,3% după ce compania a semnat un acord de finanţare de 50 de milioane de euro cu Eximbank.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.01.2014

 

Cuvinte cheie:
bursa
, actiuni
, banca
, piata
, crestere
, transilvania
, tranzactii
, sif
, titluri
, actiune
, fond

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide