Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă 25 apr. 2014

Jurnal de bursă 25 apr. 2014
25.04.2014, 00:00 182

Acţiunea zilei de ieri

Titlurile Antibiotice Iaşi (ATB) au făcut ieri obiectul unei tranzacţii speciale (deal - n.red.) în valoare de 1,8 milioane de lei prin care au fost transferate 3 milioane de acţiuni la un preţ de 0,6 lei/unitate. Preţul de transfer a fost cu 0,5% sub cel de închidere din ziua precedentă.

Pe piaţa principală s-au derulat tranzacţii foarte reduse cu aceste acţiuni, în valoare cumulată de 1.800 de lei, iar cotaţia de închidere a fost de asemenea 0,6 lei/acţiune, cu 0,5% sub cea din şedinţa precedentă. Ieri urma să aibă loc adunarea generală la Antibiotice Iaşi, însă a fost amânată pentru astăzi din lipsă de cvorum.


Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Bursei de Valori (BVB) în contextul adunării generale care are loc, pe a cărei ordine de zi se numără şi achiziţia unui soft pentru Depozitarul Central. Ieri nu s-a ţinut AGA din lipsă de cvorum.

  • Titlurile Impact Developer & Contractor (IMP), Farmaceutica Remedia şi Comcm Constanţa (CMCM), unde sunt programate astăzi adunările generale anuale.

  • Acţiunile SIF Banat-Crişana (SIF1), care au atins ieri un nou minim pentru acest an, de 1,042 lei/acţiune, după o scădere de 2,7% a cotaţiei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO