Jurnal de bursă 27 feb. 2014

27 feb 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile SIF Banat-Crişana (SIF1) au făcut ieri obiectul unei tranzacţii speciale mai importante, care au vizat cinci milioane de titluri ale SIF-ului în valoare de 6,45 mil. lei. Tranzacţia s-a derulat la un preţ cu 0,8% mai mic faţă de cel de închidere din ziua precedentă.

Pe piaţa principală titlurile SIF Banat-Crişana au fost printre cele mai tranzacţionate, cu un rulaj de 1,15 mil. lei, iar preţul s-a corectat cu 2,3%. Ultima tranzacţie cu aceste titluri s-a derulat la un preţ de 1,27 lei/unitate, cu 1,7% sub nivel de la finele anului trecut.

Acţiuni de urmărit azi

  • Romgaz Mediaş (SNG) care urmează să-şi publice rezultatele financiare preliminare pe anul trecut. Acţiunile Romgaz au pierdut ieri 2,3% din valoare, pe o corecţie generalizată a pieţei.

  • Teraplast Bistriţa (TRP), după ce un insider din cadrul companiei a fost raportat cu achiziţia a 5.000 de acţiuni.

  • Titlurile Nuclearelectrica (SNN) care urmează să-şi publice mâine profitul aferent anului precedent. Nuclearelectrica este ultima companie programată să-şi publice rezultatele pe anul trecut.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.02.2014

 

Cuvinte cheie:
Jurnal de bursă
, actiune
, SIF 1

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide