La aproape patru luni de la venirea pe piaţa de capital, Digi se tranzacţionează sub preţul de listare

14 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Acţiunile companiei telecom Digi, ce a intrat în arena de tranzacţionare a pieţei de capital bucureşnte în data de 16 mai ca urmare a unui IPO de 944 milioane lei, se tranzacţionează în prezent la o cotaţie de 38,8 lei faţă de 40 lei cât a fost preţul de listare, echivalentul unei scăderi de 3%.

Capitalizarea bursieră a Digi a ajuns la 3,88 miliarde lei (845 milioane euro), fiind astfel al optulea cel mai valoros emitent local listat pe bursa locală. În ultima lună s-au tranzacţionat acţiuni în valoare de aproximativ 13,5 milioane lei, ce au antrenat o scădere de peste 3%. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 

Cuvinte cheie:
tranzactionare
, listare
, pret
, piata de capital
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide