La o lună de la publicarea unui profit mai mare cu 64%, acţiunile BRD au scăzut cu 1%

9 mar 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Pe 9 februarie, BRD era primul emi­tent de pe segmentul principal care îşi raporta rezultatele pe 2016, adică un pro­fit de 728 milioane lei, în creştere cu 63,5% faţă de anul precedent, iar ac­ţiunile închideau la 11,74 lei. La o lună de atunci, acţiunile BRD se tranzac­ţio­nează la 11,64 lei, în scădere cu 0,9%.

Este posibil ca un factor care să fi influenţat preţul acţiunilor să fie şi faptul că banca franceză a picat pe locul trei în sistemul bancar românesc în funcţie de active, după ce Banca Transilvania, de asemenea listată, a raportat active mai mari.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2017

 

Cuvinte cheie:
BRD
, actiuni
, profit
, banca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide