Listarea Electrica se va face după modelul Romgaz: acţiuni la Bucureşti şi GDR-uri la Londra

10 apr 2014 Autor: Roxana Pricop

Guvernul vrea să deruleze oferta publică de acţiuni prin care va privatiza Electrica şi pe bursa de valori de la Londra, prin intermediul unor instrumente financiare numite GDR-uri, la fel cum a listat şi Romgaz în toamna anului trecut.

Mai exact, compania va vinde 51% din capitalul companiei de distribuţie şi furnizare a energie electrica printr-o ofertă care va avea loc şi pe bursa de la Bucureşti, unde se vor vinde acţiuni, şi pe bursa de la Londra, unde se vor vinde GDR-uri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Cuvinte cheie:
electrica
, actiuni
, romgaz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide