Burse - Fonduri mutuale

Liviu Radu, directorul Aeroporturi Bucureşti, speră să intre la bursă cu compania înaintea Hidroelectrica. "Hidroelectrica şi CNAB sunt doi actori doriţi pe piaţa de capital în acest moment, având dimensiunea necesară pentru a transforma piaţa românească într-una emergentă."

Liviu Radu, directorul Aeroporturi Bucureşti: Hidroelectrica şi CNAB sunt doi actori doriţi pe piaţa de capital

Liviu Radu, directorul Aeroporturi Bucureşti: Hidroelectrica şi CNAB sunt doi actori doriţi pe piaţa de capital

Autor: Ioana Matei

06.04.2017, 00:00 805

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, deţinută de statul român, prin Ministerul Transporturilor (80%) şi de Fondul Proprietatea (20%), ar putea să se listeze la bursa de la Bucureşti înaintea Hidroelectrica, speră Liviu Radu, directorul general. El spune că în prezent se discută un astfel de pas, iar decizia urmează să fie luată de acţionari. „Suntem siguri că ar fi o realizare pentru piaţa românească de capital. Hidroelectrica şi CNAB sunt doi actori doriţi pe piaţa de capital în acest moment, având dimensiunea necesară pentru a transforma piaţa românească într-una emergentă. Nu este obligatorie o succesiune Hidroelectrica - CNAB”, explică el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO