Liviu Radu, directorul Aeroporturi Bucureşti, speră să intre la bursă cu compania înaintea Hidroelectrica. "Hidroelectrica şi CNAB sunt doi actori doriţi pe piaţa de capital în acest moment, având dimensiunea necesară pentru a transforma piaţa românească într-una emergentă."

6 apr 2017 Autor: Ioana Matei

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, deţinută de statul român, prin Ministerul Transporturilor (80%) şi de Fondul Proprietatea (20%), ar putea să se listeze la bursa de la Bucureşti înaintea Hidroelectrica, speră Liviu Radu, directorul general. El spune că în prezent se discută un astfel de pas, iar decizia urmează să fie luată de acţionari. „Suntem siguri că ar fi o realizare pentru piaţa românească de capital. Hidroelectrica şi CNAB sunt doi actori doriţi pe piaţa de capital în acest moment, având dimensiunea necesară pentru a transforma piaţa românească într-una emergentă. Nu este obligatorie o succesiune Hidroelectrica - CNAB”, explică el.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.04.2017

 

Cuvinte cheie:
bucuresti
, aeroport
, bursa
, companie
, hidroelectrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide