Mark Mobius: Cred că reducerea discountului către ţinta de 15% depinde mult de listarea Fondului Proprietatea pe bursa de la Londra

29 apr 2014 Autor: Andrei Chirileasa

Acţionarii Fondului Proprietatea (FP) au aprobat, luni, noul contract de administrare a fondului de către Franklin Templeton, care prevede un comision de administrare mai mare cu circa 25%, dar şi obiective de performanţă mai stricte cerute de acţionari.

WikiZF: Profilul companiei Fondul Proprietatea

 

Noul mandat al Franklin Templeton, care începe la 30 septembrie 2014, când expiră actualul mandat de patru ani, va avea o durată de doi ani şi va avea ca principal obiectiv reducerea discountului la care titlurile Fondului Proprietatea se tranzacţionează pe bursă faţă de valoarea activului net pe acţiune (VUAN).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.04.2014

 

Cuvinte cheie:
fondul proprietatea
, discount
, bursa
, listare
, londra
, mark mobius
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide