MarketWatch: cinci motive pentru a investi în acţiuni europene

28 feb 2017 Autor: Ştefan Stan

Piaţa de capital din SUA, cea mai mare economie la nivel mondial, creşte pe zi ce trece, dar în timp ce indicele Dow Jones Industrial Average rămâne con­fortabil peste maximul record de 20.000 de puncte, investitorii se aşteaptă la ce este mai rău. Unele voci spun că sentimentul negativ vine din reac­ţia prea rapidă a Rezervei Fe­derale a SUA de reducere a stimu­lilor, în timp ce altele spun că acţiunile pur şi simplu au crescut prea mult şi sunt vulnerabile.
 
Totuşi, indiferent de riscurile din piaţă, este important ca investitorii să se uite cu atenţie la peisajul economic pe termen lung şi să nu fie speriaţi în piaţă, scrie MarketWatch. Ceea ce este valabil pentru acţiunile din SUA este la fel de valabil pentru piaţa europeană de capital. 
 
MarketWatch a alcătuit o listă cu principalele motive pentru care un investitor ar trebui să ia în calcul să investească în piaţa europeană de capital.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.02.2017

 

Cuvinte cheie:
MarketWatch
, actiuni
, europene
, motive
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide