Burse - Fonduri mutuale

Mecanica Ceahlău are programate investiţii de 3 milioane de lei în al doilea semestru şi vrea parteneriate cu producători internaţionali

Mecanica Ceahlău are programate investiţii de 3...

Autor: Roxana Pricop

30.07.2014, 00:05 407
Producătorul de utilaje agricole Mecanica Ceahlău (MECF) din Piatra-Neamţ, controlat de SIF Moldova (SIF2), intră într-o nouă etapă de dezvoltare şi are în plan încheierea de parteneriate cu producători internaţionali, precum şi modernizarea echipamentelor, pentru al doilea semestru al anului programând investiţii de peste 3 milioane de lei.
 
Mecanica Ceahlău este unul dintre producătorii istorici de utilaje agricole din România, însă anul trecut a traversat o perioadă mai dificilă după ce directorul general a fost suspectat de tranzacţii păguboase.
 
După descoperirea neregulilor, SIF Moldova, care controlează 55% din acţiunile producătorului, a schimbat întreaga echipă de management şi consiliul de administraţie al companiei, numind persoane noi la conducere. Compania derulează afaceri de 24 milioane de lei pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO