Mecanica Ceahlău are programate investiţii de 3 milioane de lei în al doilea semestru şi vrea parteneriate cu producători internaţionali

30 iul 2014 Autor: Roxana Pricop

Producătorul de utilaje agricole Mecanica Ceahlău (MECF) din Piatra-Neamţ, controlat de SIF Moldova (SIF2), intră într-o nouă etapă de dezvoltare şi are în plan încheierea de parteneriate cu producători internaţionali, precum şi modernizarea echipamentelor, pentru al doilea semestru al anului programând investiţii de peste 3 milioane de lei.
 
Mecanica Ceahlău este unul dintre producătorii istorici de utilaje agricole din România, însă anul trecut a traversat o perioadă mai dificilă după ce directorul general a fost suspectat de tranzacţii păguboase.
 
După descoperirea neregulilor, SIF Moldova, care controlează 55% din acţiunile producătorului, a schimbat întreaga echipă de management şi consiliul de administraţie al companiei, numind persoane noi la conducere. Compania derulează afaceri de 24 milioane de lei pe an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.07.2014

 

Cuvinte cheie:
Mecanica Ceahlau
, producator
, investitii
, utilaje
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide