Burse - Fonduri mutuale

MedLife vrea să-şi majoreze capitalul prin vânzarea a 2,6 milioane de acţiuni

MedLife vrea să-şi majoreze capitalul prin vânzarea a...

Autor: Cristina Bellu

04.10.2017, 09:41 945

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, intenţionează să-şi majoreze capitalul social cu 650.000 de lei, de la valoarea actuală de 5,02 mil. lei până la valoarea maximă de 5,67 mil. lei.

Majorarea de capital se va realiza prin emisiunea unui număr maxim de 2.600.000 de acţiuni noi, fiecare având o valoare nominală de 0,25 lei.

“Acţiunile vor fi oferite spre subscriere, în cadrul dreptului de preferinţă, către acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor societăţii la data de 27 octombrie 2017. În cazul acţiunilor nou emise rămase nesubscrise, acestea vor fi oferite spre subscriere în cadrul unui plasament privat, iar în cazul în care nu va avea loc o subscriere integrală nici în cadrul plasamentului privat, Consiliul de Administraţie va anula respectivele acţiuni rămase nesubscrise.”, menţionează compania în cadrul unui document de pe pagina pieţei de capital.

Majorarea capitalului social urmează să fie votată în adunarea generală a acţionarilor(AGA) din 11 octombrie.

“Estimăm că anul viitor vor avea loc câteva tranzacţii de mare anvergură, dorim să alăturăm grupului nostru noi entităţi şi parteneri”, a spus recent Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife.

Acţiunile MedLife au intrat la tranzacţionare pe piaţa de capital de la Bucureşti în data de 21 decembrie 2016 la un preţ de 26 lei per unitate.

MedLife domină piaţa de servicii medicale private, urmată de Regina Maria, cu afaceri de 406 milioane de lei în 2016, şi de Medicover, cu afaceri de 257 de milioane de lei anul trecut. În piaţă mai activează şi jucători precum Sanador, Graal sau Affidea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO