Ministerul Economiei se răzgândeşte: nu vrea să îl mai revoce din boardul Rompetrol Rafinare pe consilierul lui Isărescu

30 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

Ministerul Economiei a transmis către managementul Rompetrol Rafinare (RRC), companie la care deţine 44,7%, că nu vrea să îl mai revoce pe Marius Mitruş din funcţia de membru al boardului şi nici să îl înlocuiască cu Laurenţiu Dan-Tudor, aşa cum fusese iniţial publicat în convocatorul de la începutul lunii. Pe 10 martie, Rompetrol Rafinare publicase pe site-ul BVB convocatorul prin care se solicita înlocuirea lui Mitruş din boardul Rompetrol Rafinare, companie cu aproape 2,5 miliarde lei capitalizare. În documentul publicat pe bursă nu se menţionează de ce a revenit statul asupra acestei decizii.  Marius Mitruş, 38 de ani, este consilier al guvernatorului BNR Mugur Isărescu din 2013 şi fost director adjunct al SRI.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.03.2017

 

Cuvinte cheie:
rafinare
, rompetrol
, ministerul economiei
, revocare
, consilier
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide