Burse - Fonduri mutuale

Ministerul Energiei a propus un board pestriţ la Nuclearelectrica

Ministerul Energiei a propus un board pestriţ la...

Autor: Liviu Popescu

11.04.2017, 00:04 332
Ministerul Energiei, acţionarul majo­ri­tar al Nuclearelectrica, a publicat ieri pe site-ul companiei propunerile pentru noul board al companiei cu 2 mld. lei capi­talizare.
 
Dintre acestea se remarcă Bogdan Stănescu, renumit pentru cele 25 de funcţii pe care le deţine la stat, o apropiată a lui Grindeanu, dar şi un tânăr de doar 27 de ani, fără nicio pre­gătire în energie.
 
Nuclearelectrica a publicat ieri pe site-ul propriu numirile pentru noul con­siliu de adminis­traţie, în con­diţiile în care mandatele celor de acum expiră pe 25 aprilie 2017. Pentru două dintre aceste persoane, statul vrea să le fie pre­lun­gite mandatele. Este cazul Danielei Lu­lache, care este şi şeful Nuclear­elec-trica, dar şi al lui Bogdan Stănescu, renu­mit pentru multitudinea de funcţii pe care le deţine la stat. Ceilalţi sunt propuşi ca mem­bri interimari pe patru luni, majo­ri­ta­tea neavând nicio pregătire în do­meniu. Propunerile se vor discuta în şe­dinţa AGA din 24 aprilie. Pe listă este şi o apropiată a actualului premier Sorin Grin­deanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO