​Monticlifti Management a vândut ieri 2,5% din SIF Banat Crişana, cea mai mare societetate de investiţii financiare, pentru 27 mil. lei. Cumpărătorul încă nu a fost raportat

29 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

Monticlifti Management a vândut ieri un pachet de aproape 14 milioane de acţiuni SIF Banat Crişana, cea mai mare societate de investiţii financiare după active, pentru aproximativ 27 mil. lei. Pachetul vândut reprezintă 2,5% din SIF Banat Crişana. Intermediarul a fost Banca Alpinum.

Spre comparaţie, în ultimele şase luni, fără şedinţa de ieri, tranzacţiile cu acţiunile SIF Banat-Crişana au însumat 29 de milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com

Cuvinte cheie:
sif
, sif banat crisana
, vanzare
, crestere
, financiar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide